INFORMATION LOGGAD AUTOMATISKT

Din IP-adress används för att diagnostisera problem med vår server. Liksom de flesta webbservrar lagrar vår server din IP-adress i en loggfil när du besöker webbplatsen. All denna information är endast avsedd för internt bruk och kommer inte att ges ut.

INLOGGNINGSINFORMATION

Din inloggningsinformation är strikt konfidentiell och delas inte utanför Steroids Australia Shop.

REGISTRERINGSFORMER

Registreringsformuläret kräver att användarna ger oss kontaktinformation, som deras namn och e-postadress. Denna information används för att tillhandahålla ytterligare funktioner och för att upprätthålla och förbättra kvaliteten på tjänsterna, också för att tillhandahålla allmän statistik om användningen av Steroids Australia Shop-webbplatsen.

E-postadresser kan också användas för att underhålla en e-postlista som används av Steroids Australia Shop för att informera webbplatsanvändare om ändringar på webbplatsen.

KONTAKTA WEBBPLATSEN

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy eller andra frågor angående administration av webbplatsen eller hur du hanterar denna webbplats kan du kontakta oss. Steroids Australia Shop förbehåller sig rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst utan föregående meddelande, och endast den aktuella sekretesspolicyn kan anses vara effektiv. Välj uppdateringsalternativet i din webbläsare för att se till att du ser den senaste uppdateringen.

 

Main Menu